Antigua

Cocos Hotel

Standard csomag: utazás St. Johns-ba a szükséges iratok beadásához, esküvő szervező, regisztrációs költségek, házassági anyakönyvi kivonat két példányban, szertartás anyakönyv vezetővel, előzetes megbeszélés, dekoráció, menyasszonyi csokor és virágdísz a vőlegénynek, esküvői torta, két üveg pezsgő.

A legjobb ajánlatunk 8 nap, 7 éjszaka, egyéni utazás esetén 493 382 Ft / fő

Jumby Bay Island, A Rosewood Resort

Az Oetker Gyűjtemény álomközpontja a Long Island magán-szigetén található, mintegy 3 km-re Antigua partjától, és megközelíthető a szálloda saját hajójával. A gyönyörű strandok tökéletes búvóhelyet nyújtanak az igényes vendégek számára. A szálloda a magán-sziget gyönyörű természetébe ágyazódik, és első osztályú szolgáltatás jellemzi. A trópusi növények sorakoznak a sok kanyargós ösvényen, ami a szállodai egységekhez és a három strandhoz vezet. 4 étterem, bár, 2 úszómedence, tengerparti végtelenített medence, vízi sportok, gyerekklub (szezonális), butik és business center Wi-Fi-vel (térítés ellenében). Hetente többször esti szórakoztatás, heti egyszeri menedzser koktélpartiként. A repülőtér körülbelül 30 percre van autóval és kompon.

A legjobb ajánlatunk 8 nap, 7 éjszaka, egyéni utazás esetén 1 871 176 Ft / fő

Carlisle Bay Resort

Az egyszerű elegancia tiszta vonalakkal és élénk színekkel biztosítja az üdülőhely különleges báját. A festői dombos táj által körülvett Antigua egyik legszebb öble között helyezkedik el. Az egyedülálló építészet, a kortárs elegancia és a karibi hangulat megkülönbözteti ezt a luxus üdülőhelyet a sziget déli részén. A csendes, nagy területen a medence meghívja Önt napozni, mint a finom homokos strand. 4 étterem és 4 bár várja a vendégeket, nyugodt légkört és finom ételeket és italokat. Az üdülőhelyen fodrász, könyvtár, butik, 8 strandkabanás (ingyenes), a "Cool Kids" (2-6 éveseknek) és a "Crew Blue" (7 és 12 év közötti gyerekeknek) Tevékenységek és a "Screening Room", egy klasszikus program mozi napi változó filmek. A repülőtér körülbelül 30 percre található.

A legjobb ajánlatunk 8 nap, 7 éjszaka, egyéni utazás esetén 531 998 Ft / fő

Hermitage Bay Resort

Antigua nyugati részén, a Hermitage Bay-ben egy trópusi kertben található ez a különleges szálloda, amely 25 exklúzív bungalóból áll. A reptértől 23 km-re fekszik.

A legjobb ajánlatunk 8 nap, 7 éjszaka, egyéni utazás esetén 1 409 662 Ft / fő

Blue Waters

Antigua északnyugati sarkában található a szálloda. Röviden összefoglalva luxus és elegancia, Blue Waters az idilli trópusi paradicsomban, amelyről minden ember álmodik. Az évek során a Blue Waters Resort már irigylésre méltó hírnevet szerzett. Karib-tenger legszebb üdülőhelye. Több édesvizű medencét, félreeső strand öblök és 17 hektáros, gyönyörű trópusi kertben, Blue Waters élen jár a luxus kivitelben.

A legjobb ajánlatunk 8 nap, 7 éjszaka, egyéni utazás esetén 548 119 Ft / fő

Sandals Grande Antique Resort & Spa

Dickenson Bay-ben, közvetlenül a finom, fehérhomokos strand mellett fekszik; a fővárostól, St. John\'s-tól kb. 20 percnyire, míg a reptértől 15 km-re található. Az elegáns szállodát már több alkalommal választották a világ legjobb nászutas szállodái közé. A 373 szoba és lakosztály egy trópusi. kertben található

A legjobb ajánlatunk 8 nap, 7 éjszaka, egyéni utazás esetén 615 603 Ft / fő

Helyrajz

Tengerpart az év minden napjára! Selyem homok, magával ragadó öblök, félreeső partszakaszok, mintegy 365 strand a sziget nyugodt, védett karibi oldalán. Meleg, állandó passzátszelek, komplex partvonal, biztonságos kikötők és a szinte töretlen, védelmező korallzátony fal teszik Antiguát a napimádók és a vízi sportok szerelmeseinek örömforrásává. Időjárása egyedülálló, kevesebb,
mint 45 cm csapadék esik egy évben, így biztosítva első számú helyét a legnaposabb Kelet-Karib szigetek között. Ide egyszerűen nem lehet rosszkor érkezni!

Be és kiutazási szabályok

Magyar állampolgároknak nincs szükségük turista, illetve üzleti vízumra, az országban maximum 180 napig tartózkodhatnak vízummentesen. Az ország elhagyásakor kilépési illeték fizetendő.

Védőoltások

Nincs kötelező védőoltás

Helyi közlekedés / Autóbérlés

Ha taxiba ülsz, légy körültekintő, győződj meg róla, hogy a gépkocsivezető valóban taxisofőr, és tagja valamely hivatalos taxis társaságnak. Az áltaxisok ugyanis a végén hirtelen sok pénzt követelnek. Az autóbuszok túlzsúfoltak, a közlekedés baloldali, a helyi lakosok gyakran fittyet hánynak a közlekedési rendszabályokra, a közlekedési rendőr kevés az utakon.

Képviseletek / konzulátusok

Antigua és Barbuda területére nincs akkreditálva magyar külképviselet. A konzuli segítségnyújtás a bajba jutott magyar állampolgárok részére a nagy távolság és a helyi sajátosságok miatt nehézkes, hosszú időt vesz igénybe.

Ünnepek / ünnepnapok

Január 1.: Újév
Március / április: Húsvét
Május 7.: Munka ünnepe
Június: Pünkösd
Augusztus 6-7.: Karnevál
Október 7.: Kereskedelmi ünnep
November 1.: Függetlenség napja
December 10.: Hősök napja
December 25-26.: Karácsony

Beszélt nyelv

angol

Fizetési eszköz

Kelet-karibi dollár (XCD)

Időeltolódás

- 6 óra Magyarországhoz viszonyítva

Elektromos hálózat

230V/60Hz (A,B típus,adapter szükséges)

Repülési idő

11-13 óra Budapestről

Klímaadatok

Hőmérséklettípus Jan Febr Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szept Okt Nov Dec
Maximális hőmérséklet 29 °C 29 °C 29 °C 30 °C 30 °C 31 °C 31 °C 31 °C 31 °C 31 °C 30 °C 29 °C
Minimum hőmérséklet 21 °C 22 °C 22 °C 23 °C 24 °C 25 °C 24 °C 24 °C 24 °C 24 °C 23 °C 22 °C
Vízhőmérséklet 26 °C 26 °C 26 °C 27 °C 27 °C 28 °C 28 °C 28 °C 28 °C 28 °C 28 °C 27 °C
Napsütéses órák száma 7 óra 7 óra 8 óra 8 óra 7 óra 7 óra 7 óra 8 óra 7 óra 7 óra 7 óra 7 óra
Esős napok száma 15 nap 12 nap 11 nap 10 nap 11 nap 12 nap 15 nap 15 nap 15 nap 16 nap 14 nap 16 nap
Páratartalom 77 % 72 % 70 % 73 % 73 % 76 % 77 % 77 % 79 % 81 % 84 % 80 %

Mikor utazzunk ide?

A hurrikánok jellemzően a júniustól novemberig terjedő időszakban alakulnak ki a karibi térségben

Értékelés

Jan Febr Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szept Okt Nov Dec

© 2014 · LUXUSNÁSZÚT.HU · MKEH engedélyszám: U-001593 · Minden jog fenntarva! · Impresszum és banki adatok

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, a végleges árat munkatársaink adják meg az ajánlatkérést követően!