Királyházi István
ügyvezető

+36 (70) 932 46 39
info@luxusnaszut.hu

A párom által csöppentem bele ebbe a világba! Mindig is lenyűgözött, hogy mennyire rajong a szakmáért. Kíváncsiságom odáig vezetett, hogy beletanultam. Jelenleg azonban az iroda irányítási része tölti ki a legnagyobb időmet. Szerződések kötése, parterek bővítése, megjelenéseink, hirdetéseink koordinálása. Az utazásszervezést a profibbakra azaz a lányokra hagyom!

Adámi Edit
idegenforgalmi ügyintéző, repülőjegy értékesítő

+36 (20) 240 9699
info@luxusnaszut.hu

Kreatív

Büszkék vagyunk arra, hogy nálunk nincs nagyon lehetetlen! Nem csak azzal foglalkozunk, ami benne van a katalógusokban. Mi nem állunk meg, tovább megyünk! Felkutatjuk, leszervezzük, befoglaljuk az utasnak azt, amit szeretne! A legnagyobb magyar utazásszervező irodák mellett irodánkon keresztül foglalható az osztrák és német árualap is!

Székelyi Tímea
privát utazási tanácsadó

+36 (20) 588 12 32
info@luxusnaszut.hu

Már kicsi koromban megfogalmazódott bennem, hogy az idegenforgalomban szeretnék dolgozni! 12 éve szervezem vendégeim utazását, és a mai napig nem tudok magamnak más szakmát elképzelni! Szerencsésnek érzem magam, mert azzal foglalkozhatok, amit a legjobban szeretek:utazásokat szervezek a világ bármely tájára!

Balázs Diána
idegenforgalmi ügyintéző

+36 (20) 343 5755
info@luxusnaszut.hu

Megbízható

Előfordul, hogy nem a mi ajánlatunk a legkedvezőbb! Lehet több ezer forintos eltérés is! Miért? Megnézzük kinek az ajánlatát közvetítjük az utasnak! Megválogatjuk partnereinket! Az a célunk, hogy az utas jól érezze magát nyaralása során, és ha ez esetleg 5000 Ft-tal többe kerül nálunk, annak megvan az oka! Mi látjuk azt amit Ön nem lát! Mi tudjuk azt melyik úti célra, melyik irodával érdemes utazni, hogy Ön kinél kap jobb szolgáltatást! A cél közös: SZUPER NYARALÁS

Székelyi Mónika
idegenforgalmi szakreferens

+36 (20) 588 12 32
info@luxusnaszut.hu

Nem árulok el nagy titkot azzal hogy nővérem pályafutása mellett még ha szerettem volna sem tudtam elhatárolódni az idegenforgalomtól! Egy idő után a rajtam átfutó ajánlatkéréseket úgy gondoltam én is meg fogom tudni válaszolni. Szerencsére ez a családi vállalkozás ez lehetővé is tette, mára már tökéletesen eligazodom a több ezer utazási ajánlat között.

Székelyiné Kondora Mária
pénzügy

+36 (20) 540 92 92
info@luxusnaszut.hu

Gyors

Nyitvatartási időnk is mutatja, a hét minden napján az Ön rendelkezésére állunk! Ebből adódik az is, hogy 24 órán belül megválaszoljuk az ajánlatkéréseket!

Cégünk

A legfontosabb dolog rólunk, hogy mivel foglalkozunk! Ahhoz, hogy megtudja jók vagyunk-e abban, amit csinálunk: legalább egyszer velünk kell utaznia! :)

Irodánk többek között repülőjegyek, vonatjegyek, buszos utazások, repülős utazások, körutazások, egzotikus utazások, síutak, hajós utazások közvetítésével és szervezésével foglalkozik.

Foglalhat nálunk városlátogatást, szállást (szállodát, apartmant), megkötheti nálunk utasbiztosítását, de foglalkozunk autóbérléssel is! Rendelhet tőlünk a budapesti és a bécsi repülőtérre pakolójegyet! Értékesítünk koncert és színházjegyeket is! Kérésére kiállítunk ajándékutalványt! A Világ bármely táján!

© 2014 · LUXUSNÁSZÚT.HU · MKEH engedélyszám: U-001593 · Minden jog fenntarva! · Impresszum és banki adatok

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, a végleges árat munkatársaink adják meg az ajánlatkérést követően!